Projectmanager (32-40 uur)
Terug naar overzicht

Projectmanager (32-40 uur)

Bij ASQA Subsidies werken we aan sterke en veelbelovende samenwerkingsprojecten die relevant zijn voor Noord-Nederland. Ben jij een echte relatiemanager én krijg jij energie van duurzame innovaties? Als projectmanager bij ASQA ben je actief binnen diverse sectoren en maak je cruciale verbindingen om te komen tot nieuwe waardeketens. Je bent op de hoogte van de meest kansrijke innovatieve bedrijven en ontwikkelingen in Noord-Nederland. Naast de innovatieve waarde beoordeel je projecten ook op basis van politieke en maatschappelijke doelen. Hierbij neem je de nieuwe wet- en regelgeving mee, evenals veelbelovende ontwikkelingen in het vakgebied. Je bespreekt deze in het team en maakt voor de klant (het consortium) concreet wat er nodig is om de ideeën uit te voeren en de doelen te behalen. Vervolgens vertaal je de input van de opdrachtgever naar strategische en concrete projectplannen. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor de projectpartners en externe partijen. De aanvraag voor financiering begeleid je in stappen, en samen met je projectteam bepaal je het eindproduct.

De baan

Als ondernemende projectontwikkelaar verbind je initiatieven, (MKB)-bedrijven, startups, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en ontwikkelingen in Noord-Nederland. Denk aan het project Industrie 2030 van de Rijksuniversiteit Groningen. Ook informeer je organisaties over de mogelijkheden van de verschillende programma’s en projecten. Zo zorg je ervoor dat innovatieve projecten in Noord-Nederland van de grond komen en help je organisaties bij het waarmaken van hun ambities. Je zorgt voor valorisatie door de kennis van organisaties om te zetten in innovatieve producten en processen. 

En jij

Je hebt een afgeronde wo-opleiding in een (technisch) bedrijfskundige of (technisch) commerciële richting, of aantoonbaar werk- en denkniveau. Daarnaast heb je tenminste drie tot vijf jaar relevante werkervaring. Je werkt graag intensief aan meerdere projecten tegelijk en kan snel schakelen. Daarbij heb je affiniteit met innovatie, financiering en ondernemerschap. De Nederlandse en Engelse taal beheers mondeling en schriftelijk uitstekend. Je weet ideeën om te zetten in resultaat en de voortgang te rapporteren in het managementteam. Ook beschik je over een netwerk in het innovatie-ecosysteem van Noord-Nederland. Daarmee genereer je interessante leads. Een netwerk op het gebied van opkomende technologieën is een pré.

Competenties

Je herkent je in de kerncompetenties van ASQA Subsidies, namelijk:

  • Gedreven;
  • Een planner;
  • Organisatorisch;
  • Een teamplayer;
  • Goed in netwerken.

Het aanbod

We bieden je een afwisselende, uitdagende fulltimebaan in een dynamische en ondernemende organisatie, met veel zelfstandigheid binnen een jong en hecht team. Je krijgt de kans om aan projecten te werken op het gebied van o.a. circulariteit, chemie, biotechnologie, waterstof, digitalisering en kunstmatige intelligentie. Ook bieden we je de ruimte voor eigen creativiteit in projecten, samenwerkingen en businesscases. Daarbij krijg je alle kansen om je verder te ontwikkelen. Uiteraard met een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. De standplaats van deze functie is Groningen.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten over de vacature? Bel met Klaas Zijlstra, directeur: 050-2057887.

Ben jij klaar om impact te maken? Dan leren we je graag kennen. En als het klikt kun je morgen al beginnen. Stuur je curriculum vitae en motivatie per e-mail, ter attentie van Klaas Zijlstra. E-mail: office@asqasubsidies.nl.

Klaas

Heb je een vraag?

Neem contact op met Klaas
Mail Klaas