Van idee tot subsidieaanvraag

Van idee tot subsidieaanvraag

ASQA staat voor ‘Age Si Quid Agis’, ofwel: Indien gij iets doet, doe het dan goed. Dit vertaalt zich in een dienstverlening die veel verder gaat dan het optreden als intermediair tussen bedrijf en subsidieverstrekker. Wij treden graag op als sparringpartner, met een persoonlijke manier van werken en communiceren. Hierdoor kunnen wij doorlopend innovatietrajecten initiëren en innovatieve ondernemers helpen bij het komen tot een succesvolle innovatie.

Langdurige samenwerking

Langdurige samenwerking

Bij ASQA Subsidies helpen we u graag. We kijken we naar de mogelijkheden en dienen de subsidieaanvraag samen in. Ingewikkelde materie zetten we in een handomdraai om in begrijpelijke taal. Zo beschrijven en onderbouwen we de aanvraag op de juiste manier. We begeleiden u zelfs bij het schrijven van uw businessplan, zodat de subsidieaanvraag voor uw innovatie slaagt. Ook het bewaken en benutten van de subsidiemogelijkheden vinden we belangrijk. Daarom gaan we het liefst een lange relatie met u aan waarin we de aanvraag afronden en het project beheren. We begeleiden u professioneel en houden daarbij het projectdossier piekfijn op orde. Zo heeft u minder omkijken naar de administratie voor de subsidie.

Ik heb een goed idee voor een project, wat nu?

Ik heb een goed idee voor een project, wat nu?

Als u een goed idee heeft gaan we graag met elkaar in gesprek. Snel, effectief en kosteloos geven we u dan een inschatting van de subsidiemogelijkheden. Een goed project is niet meteen een goed projectvoorstel. Om een compleet en realistisch verhaal op papier te zetten moet je op de hoogte zijn. Bijvoorbeeld van de juridische en technische details van de financieringsaanvraag. ASQA Subsidies is specialist in het verwerven en verantwoorden van de subsidie. Daarom begeleiden we meestal het hele proces, van inventarisatie tot en met vaststelling van de subsidie. En vergroten we de slaagkans van uw aanvraag. Ook begeleiden we u graag bij bepaalde onderdelen van het traject, zoals de projectadministratie. Zo vergroten we de slaagkans van uw aanvraag.

Rapportageverplichtingen

Rapportageverplichtingen

U hebt een subsidie toegekend gekregen. Dan is het zaak om een goede administratie bij te houden zodra het project start. Alleen zo kunt u een toegekende subsidie succesvol afronden. ASQA Subsidies helpt u de subsidieadministratie aandachtig en nauwkeurig in te richten. Zodat u daar niet onnodig veel tijd aan kwijt bent. Ook bij de afwikkeling van de subsidieaanvraag kunt u dus rekenen op onze steun.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Bekijk onze bedrijfsfilm

Nicolien vertelt in onze bedrijfsfilm over onze dienstverlening.

Meer weten? Neem contact met ons op.

bel ons op 050-2057887 Of stuur ons een bericht