Terug naar overzicht

Procesmanager Subsidies (32-40 uur)

Ben je klaar om impact te maken?

Dan leren we je graag kennen. Zijn we over en weer een match? Bereid je dan maar alvast voor op een baan waarmee je het verschil kunt maken.

Wie zijn wij?

ASQA Subsidies, maar ook haar zusje ASQA Projecten zijn gestaag groeiende ondernemingen. Vanuit het prachtige Groningen begeleiden, adviseren en faciliteren wij bij ASQA samen met anderen subsidietrajecten in het brede spectrum van innovatie, de bio-economie en circulaire economie. Het werkgebied is Nederland met een extra focus op het Noorden. Er zijn momenteel 15 mensen werkzaam. ASQA is gesitueerd in de stad Groningen wat ook de standplaats is voor de functie.

ASQA staat letterlijk en figuurlijk voor “Age, si quid agis”. Indien gij iets doet, doe het dan goed”. 

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die vooruitstrevende plannen van kennisinstellingen, clusterorganisaties en innovatieve ondernemingen omzet in concrete subsidieaanvragen voor een beter Noord-Nederland in een bruisend Europa. Krijg jij energie van circulaire en duurzame innovaties? Ben je een denker en een doener? Dan ben jij degene die wij zoeken. Stroop je mouwen maar alvast op voor deze droombaan! Bij ASQA kan je het verschil maken in de belangrijke oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen die niet alleen regionaal, maar ook Europees/mondiaal aan de orde zijn.

Wat kun jij?

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het schrijven van plannen voor subsidie- en/of financieringsaanvragen en het schrijven van businesscases;
  • Je beschikt over uitstekende relationele capaciteiten en wil graag een netwerk opbouwen;
  • Je werkt graag in een omgeving waarbij je intensief aan meerdere trajecten tegelijk werkt en daarbij snel kunt schakelen;
  • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een bedrijfskundige of commerciële richting of aantoonbaar werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met onder andere de gebieden van circulariteit, Biobased industrie, healthy ageing, chemie, biotechnologie, waterstof, digitalisering en kunstmatige intelligentie.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Twijfel dan niet langer, wij kunnen niet wachten je te ontmoeten en wat ons betreft kan je morgen al beginnen. Dus stuur je motivatie en CV naar: ASQA Subsdies B.V., ter attentie van Klaas Zijlstra, voorkeur per e-mail: info@asqasubsidies.nl.

Salarisindicatie: 2700-4000 euro bruto op basis van een 40urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Klaas

Heb je een vraag?

Neem contact op met Klaas
Mail Klaas