Over ons

ASQA Subsidies B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van subsidiediensten met hoge kwaliteit. Ons doel is het benutten van uw subsidiekansen en een subsidietraject tot een goed einde brengen. Samen met u kunnen wij u helpen uw organisatiedoelstellingen te realiseren en meedenken over nieuwe ontwikkelingen.

Onze organisatie beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het verwerven van subsidies en fiscale faciliteiten. Wij begeleiden organisaties gedurende alle fasen van het subsidieverwervingsproces en weten voor u de weg te vinden in het onoverzichtelijke landschap van subsidieregelingen en subsidieverstrekkers. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de kernwaarden: klantgericht, flexibel, slagvaardig, proactief en betrokken.

Wij bieden onze dienstverlening aan op basis van een resultaatafhankelijke vergoeding, vaste afspraken of op basis van een uurtarief. Ook is een combinatie van de drie vergoedingen mogelijk. Uw organisatie is hierin ons vertrekpunt. De vergoeding voor onze diensten moet passen bij de specifieke situatie van uw organisatie en projecten. De meest toegepaste wijze is het begeleiden van het complete subsidieverwervingsproces op basis van een resultaatafhankelijke vergoeding.

Momenteel hebben we een vacature open staan. 

 

​​​​​​​Maak kennis met de dienstverlening van ASQA Subsidies. Bekijk hier onze bedrijfsfilm!