Vacature ervaren Subsidieadviseur Wageningen

Deze functie is ingevult.

Als subsidieadviseur gebruik je je specialistische kennis om een breed scala aan organisaties te helpen bij het identificeren van subsidiekansen dan wel fiscale ondersteuningen op diverse vakgebieden. Je kent de regelingen voor innovatieprojecten en weet wat er bij je klanten speelt. Met jouw kennis en achtergrond ben je snel in staat te beoordelen of innovatieve ontwikkelingen bij deze organisaties subsidiabel zijn en waar de specifieke mogelijkheden liggen. De subsidiemogelijkheden zet je om in daadwerkelijke aanvragen en toekenningen voor de innovatieprojecten. Het werk kenmerkt zich door veel afwisseling. 

Naast ons kantoor in Groningen hebben wij recent een tweede kantoor geopend in Wageningen. Je standplaats wordt dan ook ons nieuwe kantoor in Wageningen. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van onze dienstverlening in Oost-, West- en Zuid-Nederland alsook voor de verdere groei van het kantoor Wageningen. Bovenal draag je actief bij aan het uitbouwen van onze klantenportefeuille. Je behartigt zelfstandig en proactief de subsidiebelangen voor onze klanten en begeleid complete subsidieverwervingstrajecten. Bij grotere projecten werk je samen met de collega’s in Wageningen en Groningen. De functie biedt een grote mate van zelfstandigheid en er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Functie-eisen
•    HBO of academisch werk- en denkniveau;
•    Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, 
•    Ervaring met MIT-R&D-samenwerkingsprojecten, EFRO-projecten en vergelijkbare subsidieregelingen;
•    Technische achtergrond en/of affiniteit met techniek;
•    Commerciële instelling, daadkracht en kwaliteit- en resultaatgerichtheid;
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk) 
•    Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en weet je collega's te motiveren;
•    Je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer.
•    Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Ons bedrijfsprofiel
ASQA Subsidies staat voor uitstekende ondersteuning en advisering van onze klanten. De klant is dan ook altijd het vertrekpunt. Ons team begeleidt organisaties gedurende alle fasen van het subsidieverwervingsproces en helpen klanten de weg te vinden in het onoverzichtelijke landschap van subsidieregelingen en subsidieverstrekkers. Onze dienstverlening kenmerkt zich altijd door de kernwaarden: klantgericht, flexibel, slagvaardig, proactief, betrokken en punctualiteit.


Word jij uitgedaagd door deze functie?
En herken je jezelf in bovenstaand profiel, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek! Je brief, vergezeld van je CV, kan je richten aan ASQA Subsidies B.V., ter attentie van de heer K. Zijlstra bij voorkeur per e-mail: office@asqasubsidies.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je ook contact met ons opnemen via dit emailadres.