Subsidieadviseur (32-40 uur)
Terug naar overzicht

Subsidieadviseur (32-40 uur)

Ben jij een echte netwerker én krijg jij energie van innovaties? Zorg jij er straks voor dat subsidieprojecten van de grond komen en maak jij zo de ambities van onze klanten waar? Dan is deze functie iets voor jou! 

De baan

Als subsidieadviseur innovatie wend je je specialistische kennis aan voor het identificeren van subsidiekansen en fiscale ondersteuningen. Je kent de regelingen voor innovatieprojecten en weet wat er bij je klanten speelt. Met jouw kennis en achtergrond beoordeel je daarom snel of innovatieve ontwikkelingen subsidiabel zijn en waar de mogelijkheden liggen. Deze subsidiemogelijkheden zet je om in aanvragen en toekenningen voor de innovatieprojecten. 

Innovaties

Je adviseert een breed scala aan organisaties binnen diverse vakgebieden over innovatievraagstukken en de bijbehorende subsidieregelingen. Je behartigt zelfstandig de subsidiebelangen van je klanten en bouwt met behulp van je netwerk onze klantenportefeuille uit. De subsidieverwerving begeleid je stap voor stap. Bij grotere projecten werk je hierbij samen met collega’s en wissel je kennis en ervaring uit. 

En jij

Je hebt een afgeronde wo-opleiding in een (technisch) bedrijfskundige of (technisch) commerciële richting. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een proactieve houding. De Nederlandse en Engelse taal beheers mondeling en schriftelijk uitstekend. Ook heb je een rijbewijs B. Een technische achtergrond en/of affiniteit met techniek is een pré.

Bij voorkeur beschik je daarbij over enkele jaren werkervaring. Heb je de gevraagde ervaring met subsidieverwerving niet, maar voldoe je verder aantoonbaar aan het profiel en zie je deze functie helemaal zitten? Dan nodigen we je uit om toch te solliciteren.

Competenties

Je herkent je in de kerncompetenties van ASQA Subsidies, namelijk:

  • Klantgericht;
  • Flexibel;
  • Slagvaardig;
  • Proactief;
  • Betrokken;
  • Zorgvuldig.

Het aanbod

We bieden je een afwisselende, uitdagende fulltime baan in een dynamische en ondernemende werkorganisatie. Met veel zelfstandigheid binnen een jong en hecht team. Uiteraard met een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding en collectief pensioen. De standplaats van deze functie is Groningen.

Solliciteren

Word jij uitgedaagd door deze functie? Dan leren we je graag kennen. Stuur je curriculum vitae en motivatie per e-mail, ter attentie van Klaas Zijlstra. E-mail: office@asqasubsidies.nl. Of bel met Klaas Zijlstra, directeur. Telefoon: 050-2057887.

Klaas

Heb je een vraag?

Neem contact op met Klaas
Mail Klaas