Terug naar overzicht

Projectmedewerker (24-32 uur)

Ben jij klantgericht en accuraat? Heb je affiniteit met adviseren en controleren? Dan is deze functie iets voor jou! 

De baan

Als subsidiemedewerker werk je zorgvuldig aan de voorbereiding, begeleiding en afronding van innovatieve projecten van ondernemingen, kennisinstellingen en clusterorganisaties. Het gaat meestal om langlopende trajecten met verschillende subsidieregelingen en meerdere samenwerkingspartijen. Dit maakt de aanvraag en de vooral de uitvoering van de projecten complex. Samen met collega’s houd je overzicht voor onze opdrachtgevers, bewaak je de voortgang van projecten en help je de projectadministratie inrichten. Je bekijkt zaken vanuit meerdere invalshoeken en maakt deze bespreekbaar. Je bent klantgericht en denkt mee, zowel met collega’s als met klanten. Je hebt oog voor hun situatie, wensen en behoeften en stemt daar de werkzaamheden op af. Ook stel je prioriteiten om de kwaliteit te bewaken.

Spin in het web

Als subsidiemedewerker ben je de spin in het web van toegekende innovatieprojecten. Je controleert en beoordeelt bijvoorbeeld formulieren en financiële documenten zoals begrotingen en jaarrekeningen. Je bent op de hoogte van de administratieve voorschriften en procedures. Daarmee toets je de projectadministratie je financieel en juridisch en signaleer je verbeterpunten. Deze stem je af met de desbetreffende adviseur. Ook faciliteer en adviseer je subsidieadviseurs en collega’s bij de aanvraagprocedure. Na een subsidietoekenning bewaak je samen met de projectcoördinator bijvoorbeeld de deadlines van de voortgangsrapportages en vaststellingen. Ook bewaak en ontwikkel je met hen de procedures en (digitale) werkprocessen. Je volgt de wet- en regelgeving op het gebied van subsidies en vertaalt deze in hulpmiddelen en advies aan klanten.  

En jij

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in bedrijfseconomie, accountancy, financieel management of bedrijfsadministratie. Je bent gestructureerd en analytisch vaardig. Ook heb je een goede beheersing van Microsoft Excel en ben je communicatief. Werkervaring als financieel administratief medewerker of subsidiemedewerker is een pré.

Competenties
Je herkent je in de kerncompetenties van ASQA Subsidies, namelijk:

  • Accuraat;
  • Flexibel;
  • Slagvaardig;
  • Proactief;
  • Betrokken;
  • Zorgvuldig.

Het aanbod

We bieden je een leuke, baan van 24 tot 32 uur per week in een dynamische en ondernemende werkorganisatie. Met veel zelfstandigheid binnen een jong en hecht team. Uiteraard met een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding. De standplaats van deze functie is Groningen.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en wil je graag een rol spelen in subsidieprojecten? Dan leren we je graag kennen. Stuur je curriculum vitae en motivatie per e-mail, ter attentie van Charlotte Meijer. E-mail: office@asqasubsidies.nl. Of bel met ons. Telefoon: 050-2057887.

Klaas

Heb je een vraag?

Neem contact op met Klaas
Mail Klaas