Subsidieadviseur Innovatie fulltime 32 – 40 uur

Functieomschrijving

Als subsidieadviseur innovatie adviseer je relaties binnen het bedrijfsleven over innovatievraagstukken en de bijbehorende subsidieregelingen. Je kent de regelingen voor innovatieprojecten en weet wat er bij je klanten speelt. Met jouw kennis en achtergrond ben je snel in staat te beoordelen of innovatieve ontwikkelingen bij deze organisaties subsidiabel zijn en waar de specifieke mogelijkheden liggen. De subsidiemogelijkheden zet je om in aanvragen en toekenningen voor de innovatieprojecten. Het werk kenmerkt zich door veel afwisseling. Je krijgt de kans om je specialistische kennis te gebruiken om een breed scala aan organisaties te helpen bij het identificeren van subsidiekansen dan wel fiscale ondersteuningen op diverse vakgebieden.

Je draagt actief bij aan het uitbouwen van onze klantenportefeuille. Je behartigt zelfstandig de subsidiebelangen voor je eigen klanten en begeleid de complete subsidieverwervingstrajecten, je werkt actief aan het vergroten van je netwerk en je klantenkring. Bij grotere projecten werk je samen met collega’s en wissel je kennis en ervaring uit.

Zelfstandig kunnen werken en een proactieve houding zijn belangrijk voor het goed kunnen vervullen van deze functie. Bij voorkeur zoeken wij een kandidaat met enkele jaren ervaring. Heb jij deze ervaring met subsidieverwerving niet, maar voldoe je verder wel aantoonbaar aan het gevraagde profiel en zie je deze functie helemaal zitten? Dan nodigen we je uit om toch te solliciteren.

Functie-eisen

  • Afgeronde wo-opleiding in een (technisch) bedrijfskundige of technisch commerciële richting;
  • Technische achtergrond en/of affiniteit met techniek is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt een rijbewijs B.

Wat bieden we:

  • Een uitdagende baan met veel zelfstandigheid binnen een jong en hecht team;
  • Marktconform salaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Collectief pensioen.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Je motivatie, vergezeld van je CV, kan je richten aan ASQA Subsidies B.V., ter attentie van Klaas Zijlstra, bij voorkeur per e-mail: office@asqasubsidies.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je ook contact met ons opnemen via dit emailadres. Telefonisch zijn we bereikbaar op het nummer 050-2057887.