Terug naar overzicht

Projectcontroller (24-40 uur)

Bedrijfsprofiel

Ben jij als financial graag actief op meerdere schaakborden? Dan heeft ASQA Subsidies een interessante baan voor jou!

ASQA Subsidies en haar zusje ASQA Projecten zijn twee groeiende ondernemingen uit Groningen. ASQA begeleidt, adviseert en faciliteert bedrijven en organisaties bij projecten en subsidies voor bedrijven, kennisinstellingen en de publieke sector. Het bedrijf is actief in het brede spectrum van innovatie en circulaire economie, onder andere op het gebied van groene chemie, biotechnologie, healthy ageing, waterstof en kunstmatige intelligentie. Het werkgebied is Nederland met een extra focus op het Noorden. Het bedrijf is opgericht in 2010 en maakt sindsdien een stabiele groei door met momenteel 15 collega’s.

Bedrijfscultuur

ASQA staat letterlijk en figuurlijk voor “Age, si quid agis”. Indien gij iets doet, doe het dan goed”.  Dit vind je terug in de bedrijfscultuur. Bij ASQA werkt een daadkrachtig team van professionals iedere dag met bevlogenheid aan de lopende projecten voor haar innovatie opdrachtgevers. Kwaliteit staat voorop, maar je krijgt ook volop de ruimte om te leren en je te ontwikkelen. Het team maakt nadrukkelijk gebruik van elkaars kwaliteiten, vaardigheden en eigenschappen.

Functieomschrijving

Als project controller ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van financieel-administratieve processen van projecten en subsidieaanvragen. De nieuwe projecten en aanvragen komen voort uit vooruitstrevende plannen van kennisinstellingen, clusterorganisaties en innovatieve ondernemingen.

Vanaf de start van het innovatietraject kijk jij met een bedrijfseconomische oog naar de voortgang en afronding van de projecten. Je adviseert de opdrachtgever bij het opzetten en uitvoeren van de projectadministratie. Je weet exact wat de financiële stand van zaken is van een project en waar kansen en risico’s liggen. Zodoende ben je een belangrijke sparringpartner voor opdrachtgevers, collega’s en het management van ASQA. Als project controller is je doel het rendement van de projecten nog positiever te maken.

Je komt te werken in een dynamische omgeving waar je te maken krijgt met complexe projecten en vraagstukken. Daarbij krijg je de ruimte en mogelijkheden om verbeteringen door te voeren en processen te optimaliseren. Zo lever je een grote bijdrage aan de implementatie van een nieuw ERP-systeem. Onderdeel van de baan is het functioneel en hiërarchisch aansturen van collega’s, opdrachtgevers en direct reports.

Bij ASQA kun je het verschil maken in de belangrijke oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen die niet alleen regionaal, maar ook Europees en mondiaal aan de orde zijn.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO opleiding of aantoonbaar werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfseconomie, accountancy, bedrijfskunde of aanverwante studies;
  • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring binnen het gevraagde aandachtsgebied;
  • Je bent analytisch sterk en kan goed overweg met Excel;
  • Je bent goed in staat het verhaal achter de cijfers te vertellen;
  • Je bent gedreven in het managen van projecten. Een projectmanagement cursus/opleiding is een pre;
  • Je werkt graag intensief aan meerdere trajecten tegelijk en kunt daarbij snel schakelen door je skills op het gebied van organiseren en plannen.

Wat heeft ASQA Subsidies te bieden?

ASQA Subsidies biedt een brede en uitdagende functie voor 24-40 uur per week met doorgroeimogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding, maar zullen goed in verhouding zijn. Ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan zo spoedig mogelijk via info@asqasubsidies.nl T.a.v. Klaas Zijlstra.

Klaas

Heb je een vraag?

Neem contact op met Klaas
Mail Klaas